Nakenstränder! Offentlig Nakenhet! Ta av era kläder! Coccozella och hennes 1000 fotografer och reportrar är plats överallt där människor är nakna!
Nude Beaches - Public Nudity - Guides and Reports from Coccozella

Världs Guide till platser och evenemang att vara naken.
Folk har roligt när dom är nakna!

Detta är Er Svenska nudism, nakenstränder och Guider till offentlig nudism
Hallå kära Svenska besökare! Detta är er introduktionssida till Coccozellas maximala resurser för nudister, naturister eller bara för den person som gillar att ta av sina kläder offentligt. De bästa nudiststränderna världen över, inklusive Sverige kan Du finna här. Vi har över 50.000 originalfotos i gallerier från över 1000 fotografer.

Vi önskar att vi kunde visa hela siten på svenska, men det är över 1000 textsidor! I stället så har vi gjort denna information för er.

Fortsätt nedåt för att läsa om denna site på ert eget språk,
eller gå till Coccozellas huvudsida, vilken är helt på engelska.

coccozella
Foton och reportage på www.coccozella.com.

Varje vecka lägger vi till åtminstone 10 nya fotogallerier från deltagande fotografer från runt om i världen,visande nakenstränder och andra evenemang,parties och parader. Varje galleri har upp till 25 foton. De är samtliga original, kom- plett nya foton. För att se denna veckas bidrag, följ DENNA LÄNK. Ni kan se vilka gallerier som är nya, men ni behöver ett password för att se bilderna.

Medlemmar hos Coccozella har massor att se fram emot varje dag. Vi har också hundratals gallerier och tusentals foton från alla som har sänts till oss sedan vi startade för många år sedan. Gå,till Gallerisidan och se alla kategorier av gallerier. Varje kategori har hundratals foton som skiftas varje dag.

coccozella
Våra Foto Kategorier:
"Nudism"

Detta översätts som nudism och har endast foton från nudistläger, stränder och liknande.Vi har bilder från praktiskt taget alla nudist stränder i världen. Varje dag finns 5 galleri från arkivet.

"Carnival"
Vi använder "Carnival" (Karneval) för att beskriva varje offentligt tillfälle när folk slänger sina kläder. Love Paraden i Berlin, gatuparad i Zürich, Mardi Gras i New Orleans, Karnevalen i Rio, Europeiska kroppsmålnings Festivalen i österrike m.m.
"Topless Beach"
I Sverige är det vanligt att kvinnor går topplösa på stränderna. Men det är fortfarande ovanligt i Nordamerika och många Coccozella vänner vill gärna se bilder från dessa stränder. Varje dag publicerar vi 5 nya gallerier frå vårt arkiv.
"Creative"
Detta översättes "vänner".En del foton passar inte in i and- ra kategorier vanligen beroende på att modellen poserar för kameran i ett sammanhang som varken är en händelse eller en erkänd nudiststrand.Dessa foton är mer personliga i sin natur.Varje vecka adderas 5 gallerier från arkivet.
Hur kan jag få se allt detta. Hur mycket kostar det?

Det behöver inte kosta något alls om Du har bilder som Du kan sända oss. Det skall vara bilder som Du tagit själv vid en strand eller annan plats med nudister, eller vid andra tillfällen där kvinnor visar brösten eller folk går nakna. Vi tar även emot videofilmer som ni tagit. Vi vill ge er ett password för gällande en begränsad tid. Se längre ner. Allt ni sänder oss deltar i vår fototävlan. Pengar att tjäna.

Om ni inte har bilder, ni kan köpa medlemskap. Ni har ett antal möjligheter. Se längre ner för närmare detaljer.

coccozella
Fortfarande inte redo att komma med?Där är fortfarande massor att se.

Dagens fria foto.

Kom tillbaka varje dag och se en ny bild från alla favoriter vi har visat genom åren. Ni kan också se denna bild på vår engelska HEMSIDA.

GRATIS - Vår Hemsida

Vår hemsida är packad med information som vi uppdaterar praktiskt taget varje dag. Vi har rapporter och bilder från aktuella händelser. Vi lämnar också information om nudiststränder runt om i världen. Vi ger även fototips. För tillfället måste vi beklaga att vår hemsida enbart är på engelska.

GRATIS - Vår Anslagstavla

Vi har en ANSLAGSTAVLA där Du kan byta information med andra. Vi kallar den "Hot Tub" (heta linjen). Du kan använda vilket spåk Du vill där.

GRATIS - Vår Världslista för Nakenhändelser

Vår evenemangsguide är den största på internet. Redo för en tur? Kolla vår lista för att se vad som händer. Glöm inte kameran. Känner Du till något evenemang eller händelse i Ditt eget land? Snälla, sänd oss ett mail. Adressen är help(AT)coccozella.com. Helst på engelska. I annat fall på ert eget språk. Vi ordnar översättningen.

Videos! CD! DVD!

Vi håller på att bygga upp väldig samling av videos och CD om nudiststränder och andra nakenevenemang. Ta en titt på vår SHOPPINGSIDA. Vi sändra till praktiskt taget hela världen och har videos i PAL eler SECAM och dessutom i NTSC format.

coccozella
Bliv medlem genom att använda ert kredit kort

Välj priset och tiden för medlemsskap som är rätt för er. Summorna är i amerikanska dollar.
JOIN

Ni kan också sända pengar till oss per post. Ni får mer för era pengar men ni måste vänta tills vi sänder er ett E-mail med ert användarnamn och password efter vi har erhållit er inbetalning. Vi tar emot Euro eller amerikanska dollar(och canadadollar om ni sänder pengarna från Kanada).Vi har gjort detta under många år utan att förlora några pengar. DENNA LÄNK tar er till formuläret som ni måste fylla i och posta till oss.Var noggrann och texta er E-mail adress mycket tydligt,så att vi kan sända ert password utan problem.

coccozella

Bli medlem genom att sända era bilder.

Detta är vad ni behöver veta:

1) Sänd era bilder via E-mail till photos(AT)coccozella.com. Om möjligt beskriv era bilder: var och när de var tagna och annan intressant information om händelsen. Efter vi har fått era bilder, vi kommer att sända er ett E-mail, och be om ert godkännande och eventuellt andra frågor vi har.Ni bör också välja ett smeknamn för er själv, under vilket era bilder vill bli publicerade. När vi fått ert svar så kommer vi att sända er ert lösenord. Längden för medlemskapet beror på hur bra era bilder är och hur många. En del bidragsgivare har livs- tida medlemskap.

2) Bilderna ni sänder måste vara era egna,som ni själv tagit. NI kan INTE sända oss bilder som ni har funnit på internet.

3) Vilka typer av bilder är bra? Alla era nudistbilder, eller de som är tagna vid offentliga evenemang, fester, parader och tävlingar.

4) Vilka bilder är INTE bra? De flesta inomhusbilder inkluderat sovrumssex är inte rätt för våra sidor. Vi vill INTE ha smygbilder och liknande. Skannade bilder från tidningar är INTE acceptabla heller.

5) Var snäll gör era bilder STORA. Så stora som möjligt. Dra inte ner dem i storlek alltför mycket. Vi har ingenting emot stora filer. Ge oss den bästa möjliga kvaliten i en jpeg file.

6) Ge era filer samma namn med ordningsnummer, som ex. zandvoort 01.jpg, zandvoort02.jpg, zandvoort 03.jpg, zandvoort04.jpg .o.s.v. Detta underlättar mycker för oss.

7) Kom ihåg:Vi kommer aldrig att ge någon ert verkliga namn eller E-mail adress. Detta kommer att vara hemligt. Om ni har en E-mail adress som ni vill använda under ert galleri, tala om det för oss.

coccozella

All images and reports are copyright-protected. Do not re-use or re-post without express written
permission from the respective owners. Website © Coccozella. All Rights Reserved.